lunes, 21 de enero de 2008

Sortideta numero 0

A dos quarts de deu varem quedar al 1001. Mica en mica la gent va anar arribant, alguns més aviat i d'altres més tard. Al final passats dos quarts d'onze empreniem cami cap a la benzinera del costat del "She". Al cap de res, ens posavem en marxa.
La sortida va ser prou distreta, primer vam perdre en Mauri, que el vam retrobar a la carretera de Dosrius. Després no varem trobar els companys que venien de Girona, ja que s'havien pensat que ens haviem oblidat d'ells ja que vam arribar tardissim.
Però la cosa no es va acabar aquí. Un cop al Montseny, el grup es va dividir en 3 parts:
- El grup que va anar pel camí correcte. un camí... diguemni camí... perquè en algun tram de carretera en tenia poc.
- El segon grup que va fer mitja volta i va anar a Santa Fé passant per Sant Celoni.
- I En Jaume, que va anar a veure els de Girona, que estaven a Collformic, i va anar a Santa Fé passant per Seva i Viladrau.
Al final a Santa Fé ens vam retrobar tots i vam esmorzar tranquilament. Després cap a casona.

Ara ja hem fet la sortida, hem vist que hem de millorar moltes coses, però també hem de dir que ens ho vam passar molt bé.
Tan aviat com puguem penjarem les fotos, i també posarem una data i una ruta per la pròxima sortida (Aquest cop farem una prèvia per reconeixer primer el terreny)

Així doncs, moltes gracies a tots per aquest fantàstic diumenge. Ens veiem d'aquí poc.

2 comentarios:

1001's dijo...

Ei!així es més divertit.Ja tenim anècdotes i tot.Hi haurà catxondeo per estona amb el rotllo del "sherpa" i el rally i d'altres.De totes maneres a la propera fem una prèvia de reconeixement,fale?.

Mauri "el sherpa"

1001's dijo...

Okis!!
Daki un mes ja hi tornarà a haver una Zeta per vilassar, i a mes amb ganes de donar moltes moltes voltes, aixi que fem les voltes de reconeixement que vulguis sherpa ;)